Repartir felicitat i recollir somriures

Quan parlem de la elaboració de les Endorphins habitualment comentem els beneficis de pertinènça i participació que comporta treballar en els collarets, les polseres i les arracades. Sens dubte el que respirem al taller amb els equips és únic.

Però també hi ha un moment molt especial: quan tenim la oportunitat d’anar a repartir Endorphins als punts de venda.

Segur que influeix el nostre somriure a l’entrar a l’establiment, però també que les persones saben el que portem a la capsa: petites dosis de felicitat, de moments especials, de riure amb els companys i companyes, …. i estem segurs que això es contagia, d’una manera o altre arriba en cada una de les nostres peces.

Nosaltres entrem amb una capsa plena de felicitat en forma de peces úniques, fetes a mà, i sortim amb un munt de somriures i nous amics de camí.

Gràcies a tots i a totes els que ens heu ajudat a arribar fins aquí, entre tots podrem repartir molta més felicitat….i recollir molts més somriures!

Endorphins

No Comments

Post a Comment