Endorphins fetes a mida

Personalització, compromís ètic i social i artesania.

Són tres dels atributs que tot sovint anomenem quan pensem iniciatives que tenen un sentit especial. Tres eixos que formen part de l’ADN d’Endorphins i que fan de cada peça una aportació a la felicitat. La felicitat de qui rep aquesta peça amb aquests atributs i la felicitat de les persones expertes i artesanes que hi ha darrera de cada peça.

La personalització de les peces emergeix cada vegada més com a eina de pertinença, d’identificació i de compromís amb el producte.

Des de fa un temps, les Endorphins poden lluïr un vestit fet a mida amb la imatge personalitzada passada pel sedàs dels nostres artistes visuals. Això és justament el que han fet la botiga de l’Abadia de Montserrat. 

La relació personalitzada amb Endorphins beneficia a tothom:

· Contribuir al benestar. Per a les persones amb discapacitat intel·lectual que realitzen les Endorphins, les omple de sentit i felicitat destinar el seu temps de teràpia ocupacional a realitzar els collarets, polseres, arracades i clauers

· Identificar-se amb els productes Endorphins significa també compromís ètic i social

· La vostra imatge vesteix l’estoig d’Endorphins. La personalització està garantida.

 

edicions_especials

Endorphins

No Comments

Post a Comment