Montserrat loves Endorphins!

Un dels punts de venda d’Endorphins és Montserrat. La singularitat, l’entorn natural i espiritual que ofereix l’indret sumat a l’oferta de gastronomia i a les facilitats per arribar-hi fan que sigui un dels punts més visitats del país.

No és d’estranyar doncs, que l’Eloy en sigui un visitant habitual. S’hi passa moltes estones dels caps de setmana amb la seva família i és un bon coneixedor dels camins, racons i espais. En té una visió molt treballada que l’ha anat formant a mesura que acumulava visites a la muntanya i si a aquest fet hi afegim la seva habilitat per la il·lustració… el resultat només podia ser meravellós.
I així va ser. L’Eloy va plasmar el seu punt de vista de Montserrat amb el traç característic, fent palesos els camins i espais que tant bé coneix, les singulars formes de les roques i el seu conjunt visual.
Tants factors positius no podien quedar aquí, de manera que vam aprofitar aquesta creació per mostrar-la als responsables de la botiga de l’Abadia i… les reaccions positives no van tardar en arribar.

En poca estona, el dibuix va passar a ser la imatge de la sèrie limitada d’Endorphins especial Montserrat, un souvenir únic, singular, autèntic, viscut i sentit. Orgullosos i orgulloses que les Endorphins s’escampin i agafin aires fins ara inexplorats!

L'Eloy a la muntanya de Montserrat

L’Eloy a la muntanya de Montserrat

Marc Gaudi 18x24 Endorphins

Endorphins

No Comments

Post a Comment