Hotel boutique familiar amb molt d’encant!

Hi ha alguna història darrera la teva botiga/establiment?

Si, volíem fer una botiga amb productes locals i artesanals per apropar els nostres clients a la ciutat. Havia de ser una botiga que seguís la filosofia del nostre hotel, sostenible i alhora que col·laborés amb empreses d’inclusió social.

Per que li vas posar aquest nom?

Perque voliem un nom català i que portes el congnom de la família.

Qui son els teus clients?

Son bàsicament els clients de l’Hotel, gent d’arreu del mon, però també família i amics.

Que et va agradar d’endorphins per deixar-nos estar al teu establiment?

Crec que es increïble poder veure el treball que fan les persones amb discapacitat, la seva dedicació i la energia positiva que desprenen. És gent meravellosa que només amb un somriure, val la pena mostrar al mon el que som capaços de fer. No hi ha limitacions i ells no les tenen.

Tens alguna anecdota que quan la recordes encara et provoca felicitat ?

Quan penso en el meu avi, que quan jo era petita ell portava l´hostal i no feia cap cosa més que apagar totes les llums, sempre a fosques. Nosaltres el criticàvem contínuament i no ho enteníem i ara que penso, amb això del estalvi energètic, sembla que ell no anava mal encaminat del tot. Es clar que es feia una mica a la babalà.

Mónica Vallejo

Endorphins

No Comments

Post a Comment