Festa de la Felicitat

 

DSC04674  DSC04718

DSC04950

DSC04876

Festa de la felicitat 6 de  juliol 2017

 I que bé ens ho vam passar!! Una tarda fantàstica!! A prop del mar,  xerrant amb uns, fent fotos amb d’altres……..

Era un espai tan bonic i tan agradable, que segurament les endorphins que envoltaven el cel de la festa, tenien alguna cosa a veure. Cada racó de la festa eren petits moments de benestar. Des del «Show room», passant pel «fotomatón», per no oblidar les taules de beguda refrescant amb aquella olor de menta fresca, que es barrejava amb l’olor de mar.

N’hi havien que reposaven en el «chillout» i els més atrevits es marcaven una ballaruca “con los éxitos del verano”, ah!! I l’intercanvi de missatges sobre la felicitat…. Escoltar frases com: La felicitat és un camí no un destí…, o La majoria de la gent és tan feliç com ho decideix ser.. I després de tot plegat i compartir moltes coses, vam assaborir el gust que té la Felicitat….

Platja de la Mar Bella 2017

 

Endorphins

No Comments

Post a Comment