IMG-20170705-WA0004

Les endorphins i Gaudí

mosaic gaudi

Buscavem apropar-nos a l’obra de Gaudí i a la ciutat de Barcelona. Vam posar fil a l’agulla i li vam donar voltes i voltes treballant colors per fer noves combinacions  i noves tècniques per arribar al trencadís Gaudí.

Paral.lelament   li vam proposar l’Eloy , un dels artesans d’endorphins , que té un habilitat especial pel dibuix que deixés anar la seva imaginació i que s’inspirés en l’obra de Gaudí.

El Resultat!!! Un castell Gaudinià on pots trobar recons del Parc Gúell, de la Pedrera, de la Sagrada Familia. I com a  reconeixement de la feina que ha fet el nostre gran artista, totes les peces d’aquesta col.lecció porten l’etiqueta amb el dibuix de l’Eloy.

gaudi

DSC04802etiqueta eloy

 

 

 

 

Endorphins

Sin Comentarios

Dejar comentario